söndag 6 november 2011

Julklappar på nätet - tips inför julen 2011

Det går i rasande takt mot jul. Vilket innebär julklappar. Snart. Och enligt min bestämda mening är julklappar på nätet är det absolut smidigaste sättet att handla julklapper på. Är du dessutom ute i god tid så kan du beställa julklappar på nätet och sedan skicka tillbaka de saker som du inte tycker passar. Är du inte van med att handla på internet så kan det vara bra att veta att det finns något för alla på nätet. Fördelarna är många jämfört med att gå ner på stan.

1. För det första så slipper du stå och svettas i en klunga stressade människor som svär över att dom spelar JustD:s enerverande "Nu är det jul igen" på repeat.
2. För det andra så är utbudet gigantiska. Det finns allt. Oavsett vem du letar till. Barn, mormor, pojkvän eller farsan spelar ingen roll.
3. För det tredje så är det lätt att jämföra priser. Det är ju något av det jobbigaste som finns att bara ränna runt på stan och kontrollera så att man inte betalar överpris. Men ska du handla julklappar på nätet så kan du jämföra priser blixtsnabbt. Vet du redan om vilken pryl du vill köpa kan du exempelvis gå direkt in på Pricerunner och så får du upp en fin lista med priser och e-butiker.

En annan sida som jag själv besöker i tid och otid är Nelly finns allt till hela familjen. Alltid det senaste modet från ganska billigt till mer exlusivt. Andra julklappar på nätet kan vara att köpa en upplevelsepresent. Kanske en god middag eller fallskärmshopp? Chokladpriovning för att reta smaklökarna eller vinprovning för den nyfikna. På Greatdays finns allt mellan smått och stort inom upplevelser. Julklappar på nätet kan också vara inredning, på inreda.com så finns tusentals prylar som retar inredningsaptiten. Har du bra koll på den som ska få julklappen så kan man till exepmel köpa skor på brandos.se. Alltid fri frakt och fri retir, vilket ger dig en chans att kolla om du tror att det passa. Jag tror att framtidens melodi är att köpa sina julklappar på nätet, eftersom man då slipper den tråkiga sidan av julen, julstress och prylångest.

Ett litet bitips för alla som spekulerar runt årets Julklapp 2011 tyckte jag att den här artikeln på dagbladet var intressant. En kort och "lösning" som gör det möjligt att koppla vad som helst till mobilen. Jag är inte helt säker på att jag förstår exakt vad det handlar om, men det låter bra, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar